Opvoeden...
is niet altijd makkelijk!

Kinderen en pubers komen in hun leven met van alles in aanraking waar ze zelf niet altijd goed mee weten om te gaan. Voor de directe omgeving is het gedrag wat een kind laat zien vaak moeilijk te begrijpen. Dit kan leiden tot onbegrip, irritatie en discussie.

Als ouder kun je aan jezelf gaan twijfelen of je het allemaal nog wel weet of goed doet. De opvoeding en het contact met jouw kind loopt niet meer zoals voorheen en dat roept vragen op.

Vragen kunnen zich voordoen vanuit verschillende aanleidingen, zoals (kenmerken van) een gedragsstoornis, zorgen rondom game- of pubergedrag.

Naast dat jij als ouder vragen hebt aangaande hoe om te gaan met het gedrag van jouw kind kan het natuurlijk ook voorkomen dat jij zelf vragen hebt aangaande jouw eigen rol en positie.

Voor het verkrijgen van meer inzicht in jouw situatie bied ik begeleiding en coaching aan, afgemeten op jouw vraag en doel.

Samen gaan wij inzoomen op de vraag of het probleem, deze gaan wij ontleden, bespreken en vervolgens op een andere wijze benaderen.

Belangrijk om te weten is dat jij als ouder zelf bepaald wat wij wel en niet gaan inzetten. Mijn hulp zou kunnen bestaan uit psycho-educatie en voorlichting, maar ook uit praktijkobservaties.

Mijn insteek is gericht vanuit de visie van de ouder en of de omgeving. Het kind wordt door mij in eerste instantie niet actief betrokken tijdens de afspraken.

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op de onderstaande knop voor contact, of lees meer bij - over mij - in het menu.