Betrokken RichtingWijzer

Zorg, begeleiding en coaching behoort er voor iedereen te zijn. Ook voor jou! Op de momenten dat het jou uitkomt, en op de plaats die voor jou het best voelt. Deze twee voorwaarden vind ik van grote waarde binnen het zorg verlenen. Het gaat immers om de voor jou beste omstandigheden. Spreek jij graag bij jou thuis af? Prima! of loop je liever ergens een rondje, of gaan we een kop koffie drinken in de stad? het is allemaal goed!

Het kan zijn dat jij in de dagen na onze afspraak een vraag hebt, neem dan gerust contact met mij op. Want jouw leven en zorgvraag stopt natuurlijk niet nadat wij elkaar gezien of gesproken hebben. Bij mij hoef jij niet te wachten tot een volgend gepland contactmoment, en blijf jij niet zitten met jouw vraag, onrust of onzekerheid. Ook 's avonds en in het weekend staat het jou vrij om mij een bericht te sturen waar ik jou vervolgens op zal beantwoorden. Ik ben betrokken bij jouw situatie en dat stopt niet buiten kantoortijden. Uiteraard spreken wij wel af wat hierin voor ons beiden werkt.

Doordat ik gewerkt heb met onder andere; gezinnen, LVB problematiek, diverse gedragsproblematiek, gamegedrag, gezinssituaties, pubers en opvoeden kun jij met diverse vragen bij mij terecht. Uiteraard zijn er ook gebieden waar ik minder in thuis ben, maar daar zal ik open en eerlijk over zijn. Het gaat erom dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt.

Mijn begeleiding en coaching bied ik zelfstandig aan. Dat heeft voor jou als groot voordeel dat er sprake is van direct contact met diegene die jij wilt bereiken. Naast de korte lijntjes lever ik maatwerk, omdat ik niet afhankelijk ben van een bepaalde methodiek. Bij mij sta jij echt centraal! Ik adviseer en beweeg mee maar jij behoudt ten alle tijden de regie. Hierbij houdt ik tevens rekening met jouw leerstijl. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ik praktijksituaties kom observeren die wij vervolgens gaan nabespreken, geef jij meer de voorkeur aan een dialoog of psycho-educatie? geen probleem. Heb jij zelf een idee? Breng het gerust op tafel! Het traject dat wij aangaan is transparant en gelijkwaardig.

Nieuwsgierig geworden of ik wat voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op door op onderstaande button te klikken. Het eerste verkenningsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.